Vigtig Meddelelse

Kære kunde,

Fra januar 2020 skifter vi til en ny distributør og et nyt websted for alle ordrer og forsyninger af Core. Selvfølgelig bestræber vi os på at sikre, at denne proces fungerer problemfrit, og uden nogler gener for dig.

For at hjælpe dig med at få nok lager til helligdage og få de første par dage i januar, ønsker vi at tilbyde dig en yderligere rabat på 10% på alle dine ordrer for hele december måned. Denne ekstra rabat aktiveres på hjemmesiden fra mandag den 2. december, så på dette tidspunkt og du kan bestille med en ekstra rabat.

Mange tak for din forståelse og rigtig glædelig jul!

/CORE team

puppy

Bliv en del af vores CORE familie

Tilmeld dig vores CORE Klub i dag, og oplev vores CORE medlems ydelser kun til rådighed for dig som medlem:

Få eksklusive besparelser med større poser, der kun er tilgængelige for dig som medlem

Indsamle point og få hver 10. sæk gratis med vores CORE klub online loyalitetsprogram

Sørg for, at få de nødvendige oplysninger og nyheder vedr. ernæring til alle hundens livsstadier gennem vores online program

Online bestilling og gratis levering til døren

Bliv en del af vores familie og drag fordel af vores opdateringer, nyheder og seneste tilbud

Tilmeld dig gratis i dag. Det gøres nemt her på vores CORE site.

Bliv medlem
ingredients

Oplev CORE – naturligt, kornfrit og masser af kød

core-grainfree

Wellness CORE tilbyder naturlig, kornfri ernæring til hunde.

Alle opskrifter er naturlige hypoallergeniske uden korn, hvede, gluten, majs, soja, mælkeprodukter, kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Vi gør kornfri på rigtige måde: Vi udelukker ikke kun korn i vores opskrifter, men reducerer også den samlede mængde kulhydrater og øger indholdet af protein og fedt, ligesom efter naturens foreskrifter.

Kort sagt: ingen fyldstoffer og masser af kød og ingredienser af høj kvalitet for at sikre den bedste ernæring til dine hunde.

Lær mere
core-team

Møde dit CORE team

Hos CORE er en af ​​vores vigtigste opgaver at være blandt og engagere os med hundeejere . Vi tænker meget på din hunds almene sundhed, og sætter en ære i at fodre din hund optimalt og efter naturens intention. Har du spoørgsmål er du altid velkommen til at kontakte din lokale konsulent, eller møde os ét af de nedenstående steder, ifølge vores event kalender.

Vi byder dig altid velkommen på vores stand hvad enten om dette er til en snak eller for at se og prøve vores foder. Ofte vil vi kunne tilbyde dig en kop kaffe eller en kop med forfriskende koldt. Medbring også meget gerne dine hunde til en velfortjent snack.

Kommende begivenheder
11-13 October 2019
Dortmund
10-12 May 2019
Roskilde
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale CORE team. Alle spørgsmål er velkomne. Vi er her for dig, uanset om du har spørgsmål om vores produkter eller har brug for at konsultere vores team af dyrlægeeksperter og konsulenter.

contact-us
VIBE BORREGAARD MADSEN
NORDICS & UK

phone +45 22 128 377
mail_outline vmadsen@wellpet.com